Dankzij mijn brede ervaring binnen de bouwsector beschik ik over veel kennis en een groot netwerk binnen de bouwkolom. Mijn kracht zit hem in de combinatie van deze ervaring, kennis en mijn persoonlijke inbreng bij projecten.

Persoonlijke kracht
Stagneren de werkzaamheden omdat er weerstand ontstaat? Dan ben ik in staat om moeilijke zaken en onbespreekbare onderwerpen (weer) op tafel te krijgen. Dat is mijn kracht. Dat lukt mij, omdat ik sociaal ben, een teamspeler, en betrokken. Bovendien kan ik goed luisteren en houd ik altijd het einddoel voor ogen. Daar draait het immers om.

Achtergrond
Architectenbureaus, bouwkundig bureaus en bouwbedrijven zijn mijn voormalige werkgevers. Verder heb ik ervaring in de projectontwikkeling en veelvuldig gewerkt woningcorporaties. Mijn specialiteit is het verbinden van de eindgebruiker, de bouwer (techneut) en de opdrachtgever.

In 2013 ontstond het idee om mijn kennis en ervaring in te zetten als zelfstandige. Niet zomaar, maar binnen een samenwerkingsverband van zelfstandig ondernemers. Met dat idee heb ik Bouwatelier 013 opgezet: een werkplaats en kantoortuin voor creatieve zelfstandigen in de bouwkolom. Deze ondernemers delen hun kennis, kunde en netwerk in Bouwatelier 013. Dat maakt hen sterker en waardevoller als zelfstandige. Daar plukt ook de klant de vruchten van. Wil je meer weten? Of graag persoonlijk kennismaken? Neem dan contact met mij op.